Jun 4, 2013

Program: Himpunan Teratak Zoners II
Tarikh: 1 Jun 2013 (Sabtu)
Tempat: Tasik Proton CityKepala Zoners

Zoners 1: Sahli
Zoners 2: Wahyu
Zoners 3: Firdaus
Zoners 4: Shiuman
Zoners 5: Munirah
Zoners 6: Husna
Zoners 7: Aina
Zoners 8: Afifa
Zoners 9: Sharifah

Hari ini tetiba aku dapat kol dari maksue yang cakap nak jumpak aku pukul 5-7. Aku apa lagi memang dah risau. Macam- macam perkara negatif bermain di fikiran. Tak lama lepas tue maksu meseg bagi taw tema pakaian. Baju blok.  Fuhh, lega. Ingatkan apa la tadi. Maksudnya depa nak wat event blok la.hehehe. rupa- rupanya , kami sumer kepala zoners menerima jemputan dari blok zoners untuk pergi ke tasik PC sebab nak kumpulkan semua zoners.

Blok Zoners 
*Sahli datang lambat*


Aku pergi dengan kak Fifa. Sampai- sampai di sana semua dah berkumpul. Ohoi, banyak nau makanannya. Sumer disediakan sendiri oleh rexco- rexco tersayang seperti sandwich, nasi lemak, nuget, sosej, koktel dan kek. Sedap!

Bertambah- tambah makan koktelnya. sedap. Azwan jadi AJK Koktel
Sambil- sambil tue diselitkan dengan beberapa game yang boleh buat orang gelak tak hengat dunia.
Last sekali sebelum balik kami makan kek. Tapi sebelum tue semua orang berkumpul dalam bulatan dan baca doa Rabithah dan nyanyi lagu ALLAH selamatkan kami.Sahli bagi ucapan terakhir
#syahduTahniah semua zoners. Hampa semua hebat- hebat. Ada antara mereka yang naik pangkat. Walaubagaimanapun semua hebat dan boleh mengurus dengan baik. Semoga semuanya akan berjaya pada masa akan datang.


Akar menyokong, dahan beroperasi. Luv <3 p="">#ader orang ckp baju blok kami cantik.. hehehe