Feb 1, 2013

Frame buat Si Dia

Assalamualaikum...

Ini kali pertama aku transfer quilling ke frame pulak. Hadiah buat si dia. Identiti si dia dirahsiakan. hahaha Sebenarnya aku pun tak tahu siapa si dia tue. Hadiah ni kena bagi untuk sesi tukar- tukar hadiah nanti. Hasil cabutan undi, aku kena bagi hadiah kat lelaki. Si Dia lah kiranya. Tak tahu lah siapa dia dalam 16 orang jejaka Family J. Sebenarnya aku tak tahu lelaki suka hadiah macamna. Mari kita lihat.




dua kuntum bunga dipetik dari Taman Rashidah Utama :p Tema merah putih. Merah warna tema kami




Sambil buat, sambil layan telemovie indon




Hope u like it :)