Dec 28, 2012

Checklist nak buat apa cuti sem ni :)

1. repair laptop.
    kesian dia. dah slow down ja. Walaupun ang dah longgar aku tetap sayang ang. ang banyak berbakti.

2. Mantopkan quilling. Puncher bercorak alwayz in my mind. aku mesti dapatkan.



3. Nak blajaq design tshirt. Ayen sila ajar saya
4. beri yang terbaik untuk segala program dan Family J
5. Mantopkan photoshop dengan ilustrator sekali bersama cikgu Ayen
6. Nak blajaq wat video dengan Paan
7. Nak masak sedap- sedap untuk family J
8. Nak blajaq seni kraf baru pulak
9. Renovate blog supaya lagi best!!
10. Nak blaja wat doodle
11. And studi sikit2 pasai pelajaran  next sem. Hus mesti bangkit dari kekecewaan yang lalu

#Exam pun tak start lagi dah berangan. tak kira. aku akan pastikan aku dapat apa yang aku nak #