May 6, 2012

Kad paling kreatif


aku memang suka tiap kali kelas pengurusan ko. kali nie kumpulan lima anjurkan pertandingan kad hari guru paling kreatif. 
aku sememangnya excited law pasai kad2 ni.
jadi kena rancang strategi macamna nak hasilkan kad comey.

aku pun buat la research kat tenet 

tengah2 buat teringat lak dulu pernah tengok craft quilling kat wanita hari ini...
aku pon google la

inspired
aku pun berlatih masa tue gak.. sbb tak pernah buat pon sebelum nie. mesti kena wat2 pro lu, baru ahli kumpulan leh buat.






ok, pertandingan pon bermula. masing telah diberi tugas. aku mereka n menyelia. 2 orang bahagian quote n reka bentuk yg telah siap didesign.
selebihnya, gulung ketas n kepit ketas jadi bulat.






cantik tulisan kak, leh kenalan??



nak gulung amek masa punya lama... ramai yang agak stress, tapi sebagai  kena tiupkan semangat pada mereka.



kami kumpulan paling last siap. 
comey dak???



ni kat bahagian dalam dia





dan
sapa pemenangnya????






















yeay kami juara!!!!!
first time nie!!!
Alhamdulillah