May 31, 2012

bila berpisah dengan keluarga di kampung sebab menuntut ilmu, keluarga di kolej pun akan berpisah jugak....Setiap Pertemuan Ada Perpisahan


semuanya mengucap perpisahan..sedihnya bila ini bermula

Menitis air mata membaca pst buat pertama kalinya oleh our ketua



dengan ini

saya, hensem dan cute 
meletak jawatan sebagai ______________________________

dan tahniah kepada Ss dan SA
pemegang jawatan Exco _______________________

kami minta maaf atas segala kekurangan yang telah kami lakukan kepada kamu semua.

maka tamatlah tugas kami sebagai abg dan kakak dalam biro ini. :)

masing- masing menembaikan memori indah itu.. aku sedih...




Teringat waktu mula2 mohon anak buah dulu. Walaupun borang dah abes sanggup pi jumpak sendiri exco _____ nak mintak.
Tetiba time intebiu kena tunjuk bakat terpendam lak..hah sudah...
Bengkel _____________ , malam asAH _____________, bengkel __________ dan FEStival __________ kita lalui dengan penuh ujian
Saya bermula dengan kosong
“XPA, KITA BELAJAR”
Kata2 ini yang selalu pegang mereka ucapkan
Terima kasih tak terhingga kepada exco tersayang Kak Cute dan Abang Hensem dan tak lupa juga kepada s/u cemerlang Cantik, geng kompang Putera dan Naz  geng2 ____ yang sgt comel dan ceria huhahuaha
Saya mintak maaf pada semua atas ketelanjuran kata2 saya dan sikap saya yang kalot, over excited
Haaaaa tahniah pada SS


ini dari YB





‎[YB masih YB]not sure if all have to post something, or me just not post anything...
jadi saye post la jgak yer..
thanks buat Hensem and Cute sbb superior call saye and Putera  masuk ke biro ____ ni..*one does not simply call us*
kalo tak kerana anda, kami pun tak terpikir nk msuk cnie..
xjugak kami mengenal erti jadi Johan..hihihi..
minta maap kalo saya ni byk wt silap sepanjang menjadi anak buah (sekarang mantan)..byk pengalaman baru yang didapatinye pun adoi...
kepada nakama2 saya yg sentiasa bersama dalam biro ini..
thanx so much (-_-) for cooperating wif me ok..
Gitew SS Gitaris Nazi Ai Husna Atie and other..(malas nk tag sume)
there's hard time and fun time wif uolz...
*panjangnye aku nyer post*
last kata, i love uolz(not sure if i must say it or uolz will misunderstand it)
A.E.I....oh you!


NI DARI KETUA BARU NEXT SEM




kpd cuteo n Hensem..tq atas segala ilmu yg telah diberikan..korg bg ak blom mantan tp masih ketua yg akn mndidik kmi sume hga ke akhir hayat..giittteewww

kpd gitarisi, YB,Gitew, Ai, Fazi, ad i, mei lingi, Nasii dan len2(sbnrnye da xley nk tag..plik2), time kasih atas pengalaman kite sume bersame bekerja dalam satu biro..segala gelak tawe dan tangisan itulak yg akan kite ingat sampai bebile..

harap kite sume dapat bkerja brsame lg pd mase akan dtg..luv uolssszzzzaaa
(geli kot..huhu)

ni dari adik AI


assalamualaikum...sy pon nk post jgk kat cni..huhu...first of all, trime kasih kpd abg hensem n kak cute atas segalanya...mintak maaf atas segala kekurangan dan kekhilafan sy sbg anak buah nie..it's a glad to know you and learn from both of you...thanks a lot..n kpd sahabat2, thanks dan sorry for everytg.. ♥ ^_^


ni dari taiap lampu



‎[TIANG] salam, i know this is crazy, but can I post something, maybe??
terima kasih hensem dan cute kerana menyedut saye n da gang masuk ke biro nie walo lambat. kalu x disedut, majoriti saye x dikenali dan saye x kenal kamu semue..

terima kasih Husna dan Naz kerana sudi dan sanggup bekerje dgn saye dalam menjayakan kelab silat & kompang. tanpe korang buat poster kompang dan inform kompang-rians, x jln kelab tu, dan same2 pasai saye tulun ajar men kompang. (gitew)

setinggi-tinggi triMAS kepada cantik kerana menginform tentang ade nye meeting, ade nye laporan perlu di antar dan berkorban kredit tuk menggerakkan kelab ini.

akhirul kata-un, thanx warge2 biro ____ and K '11/12 kerana terima saye, BEkerja dengan saye, BERgelak ketawe, BERsentap, BERlakon, BERnyanyi, BERkompang, BERdikir, BERband, BERpentomen dan segale ber-ber yg berkaitan dengan biro ______.

Noblesse Oblige, may all of you still remember me in the future. Sorry for the long post, here some smiley... =3 ;] ;>
 nie my exco kak cute 

sedihnye ! sedihnye ! huhuhu...
ada org ajak maen explorace...(dlm hp kateny) musykil*=*tapi ikut je...checkpoint 1 : sila p dpn uma...mood : sgt2 terharu tq Husna  ...terkejot depan uma ada bnda ny..huhuhu