Apr 10, 2012

hang out wif lil sis


huehuehue
syook cuti mid sem nie. masa nie la aku nak bersama family sepuasnya mana taw cuti sem 3 bulan nie tak balik..sobsobsob
tue pun law aku dapat jawatan tue la.
jadi alang2 balik suma adik ada kat umah
ajak la depa kuaq jalan2.
tapi sayangnya adik laki x dapat ikut sebab dya da keja kursus pmr nak kena wat.





kami pun pi la 3 orang.
niat ni hati nak beli kain untuk wat baju raya. tahun ni aku nak 1 rumah pakai warna n corak sama.
pi la nagoya tapi sayangnya satu corak pon takda bekenan di hati.
sobsobsob
pas tue lapaq sangat pi la makan kfc... kfc nie bau ja sedap tapi rasa dya biasa ja. apa rahsia dya hah wat kita teringin nak makan tapi bila makan taklah sedap sangat.






" kak una, cntiknya spec ni! harga murah ja"
huisshh jangan harap nak beli, law pakai takpa gak nie sekadar nk begambo rugi duit


patue kami pi la shopping suma pakat cari kasut. aku cari kasut kuliah. maklumlah kat tanjung malim tue sentiasa hujan, kasut pon abes terkoyak segala bagai.
 jell pon cari kasut untuk dya punya dinner tema fairy tale. bunyik cam best ja an?? ada dua kaler yang memang comey.. mak oi pilih punya lama.
mekqah pon cari kasut untuk dya sambung blaja nanti gak.. ni lagi lama pilih. sampai dua round gi kedai tue. huh
pastue kami gi tampat wajib dikunjungi
POPULAR
jell beli buku
kah cari novel yang dalam cinyta buat emelda tue
aku cari kalkulator n dictionary
mak ai awat mahai sangat kalkulator sampai RM200 lebih, aku beli dulu RM50 hengget ja
dict plak xda seperti yang aku nak maka tak jadi beli la.
save duit.kikiki





penat jalan, kami relax sat. boh duit RM1 kat kerusi gintell tue dya urut2 dalam 3 minit.
best... huehuehue
qah kata nak bawak balik kerusi tue.. huehuehue


sebelum balik kami singgah kedai juai adiah n cute stuff.. ya ampun suma comey n menarik perhatian
qah beli beg hp n kotak cincin
jell dok cari adiah untuk dinner dya
n aku nak cari bear yg comeyl


ya ampun comeynya!!!! macam dalam novel adam & hawa. cik ted ada love!!!
nak
nak 
nak
tengok harga....
ya ampun comeynya harga..
letak balik
cari yang lain

tengah2 jalan sambil dok usha2 aku jumpak patung bear bentuk katak macam dalam cita taiwan
 the prince who turns into a frog
wow memang comeyl sangat
aku memang dah lama cari
mula tue memang nak beli kat aku
tapi baru aku ingat nanti ada jamuan biro
kena beli adiah
aku pon cadang bagi patung froggy comey tue la
sebab aku pernah baca dalam novel Stanza Cinta
berilah pemberian yang paling kita sayang kepada sahabat yang kita sayang.
lebih kurang camtue la ayat dya.




besaqnya kotak cincin ang.. dah letak balik, gi cari yang kecik sikit





keja bergambaq ja ampa nie... beli ka x???
dah2 jom balik