Jan 4, 2012

Relax Sebentar Sebelum Terus Menempuh Minggu Yang mengerikan!!


huuhhhhh, tarik nafas jap
Alhamdulillah dh lepas dua paper subjek major.
tinggal lagi tiga paper BI, BM gn KENEGARAAN.

Ya ALLAH sampai sekarang tersangatlah mengantuk.
sepanjang seminggu study week, siangnya aku tidoq ja
malam aku jadi burung hantu menghafal segala benda smpailah ke subuh

sampailah habit tue bawak sampai hari periksa.Hari first day ja, aku semangat la tidoq awai, tengok2 terjaga pukul 1.00 pagi sampailah kul 4.30 pagi. Adoyai... Sampai dua hari periksa macam tue jugak jadiknya. Ni semua gara-gara penangan nescafe. Fuhhh, memeng terbaik lah!!!

Alhamdulillah dapat jawab exam dengan tenag n apa yang aku baca yang tue la masuk. Aku berharap dan berdoa agar final ni leh tampung carry mark aku. YA ALLAH perkenankanlah doa hambaMU ini.

Esoknya aku mengantuk tak kira, bimbang lak law gh jawab exam tertido jadik aku minum lagi nescafe..huuuuuuhhh, hidup dengan nescafe ja.
 
Next paper 12 HB lak..huih, lambat lagi tue.dah lah masa study week tak balik umah. Inilah masanya aku balik umah... boleh angkut barang-barang sikit sebab sem depan tukaq rumah pulak. Memandangkan skang ni kat u aku dah jadi isu hot baik aku selamatkan diri..hehehehe

ok lah, nak bersiap ni.. Train pukul 11 satgi. bye-bye