Dec 17, 2011

Manusia Yang Bertopengkan????


hai... hus kembali dengan wajah baru ya sememangnya hus dah lama nk renovate (ececececece) blog ni sebab warna dya x cantik.nampak tak apa2 perubahan????? x banyak pon sikit la... banyak idea sebenaqnya tapi x da kekangan masa pulak... jadi dok tangguhkan je la.... idea ada nak design macamna tapi kepakaran tue kureng la plak...hehehehehe...
xlama lepas tue masa tgh blogwalking tetiba baru terjumpak (maaf hus ni agak ketinggalan zaman sikit...hehehehhee) blogger hebat saudari lyssa..memang banyak tutorial blog kat dya...n semuanya best2 taw.
cumanya header ja hus x buat lagi...x berkesempatan lagi memandangkan dh dekat final sem ni kenalah study..insyaAllah cuti sem nnt hus akan blajar betoi2 sampai master camna nk design blog n teringin gak nak design doodle,,, nantikan yea..
sebelum tue teringin nak share beberapa aktiviti yang hus sertai..seronok jugak dok u ni






akhirnya pokok jagung yang ditanam telah membuahkan hasil..tempoh boleh tuai selama 72 hari...





wahhhh, seronoknya!!!! berbudi pada tanah banyak manfaatnya...x sangka tangan hus power rupanya,,,hehehehhe


minggu ni memanglah super sibuk..almaklumlah dekat dh nk abes sem ni.. ni kami kena present pasai tumbuhan herba..dari aspek morfologi dan antomy..ala2 bio gitue...



the presenter






 sedang menjalani latihan untuk kejohanan sukan selasa ini..adoyai... sukan2 ni hus lemah betoi..erobik xpa gak...hehehehehe
 "wahai pensyarahku, boleh tak saya jadi maskot??"





peace saya suka kedamaian...heehehehhe
setelah fail wat lompat jauh...adoyai.......








menjalani latihan kompang.bersama ahli kelab kompang mewakili u buat persembahan perasmian hari pelancongan pada malam ini.



kamilah pewaris bangsa!!!!





doakan yang terbaik untuk final exam ni...bye2