Dec 22, 2011

 Ya ampun memang minngu ni sangat sibuk... disebaban esibuan tue xsempat lagi nak study untu test antomy ni..adois taut la plak....dah la jumaat malam ni final test. 

ari selasa kami terlibat dengan kejohanan olahraga. tue memang wajib sebab hus amek subjek tue..tapi ta masuk acara pon. terlibat perbarisan jak.



muka pas bangun tidoq.. masa owang gh bersukan, kami pi landing2 lu.kol12 bwu keluaq bagi sokongan...heeeee








ok dah selesai..ni hampir semua dak grup hus yang amek olahraga...budak tesl mmg hevoq la!!!best2


ni malam ni da dinner persatuan kos  yang hus amek...xda la best sangat...kawan2 sangat glam la semuanya.



tema baju merah hitam...this is my clasmate,yang mostly mandom ja...da la sowang yang menonjol....tapikan depa sangat komited dlm buat assignment.tgk la mcm2 wrna depa pakai


ok yang otai2 tue my prof.. memang hebat!!


abang senior wat persembahan....karoke ka pa ni???????


giliran kami lak dak2 junior wat psembahan...nasyid....emm  ok la..aku bersajak



sayap lagi..ngeeeee sbb xpandai lilit selendang



n minggu ni time untuk daftar kursus untuk sem depan.kita kena pilih klas ikut sua kita...maximum jam kredit 15 minimum 18.
aku main ec ja. aku teringin sangat nak amek senamrobik tapi xda geng,kawan2 aku xsuka benda tue.depa suka tenis...sedih sangat.. 

n disebabkan kelalaian aku, aku baru daa 10 jam kredit. mana cukup.kelas suma dh penuh.yang ada pon semunya clash gn elas lain. masa tue aku rasa down sangat. macam nak berhenti belajaq pon ada. pastue senior  cakap leh masuk ga kelas yang dh penuh tue.dengan syarat p jumpak lect tue swoh dya buka kapasiti pelajar.
alahamdulillah aku sekarang dh da 14 jam kredit. cadangnya nak pi jmpk lect tue soh dya amek aku jugak untu kelas Bahasa Jepun. sebab saya rasa sangat suka!!!