Sep 5, 2011

Reunion aka berbuka puasa bersama kawan2 sekolah

Assalamualaikum.....

haaaaaaaa,dah lepas raya baru aku nak cita sal bukak puasa.Maklumlah menunggu gambaq dari cik Mimi kita.Hari raya ketia baru aku pi blutut kat dya.

Aku rasa kelas aku 5 Science 1 masa sekolah paling best sekali.Sebab pa??????? Kami semua boleh join law nak buat apa2 event.Selama aku meninggalkan Sekolah Menengah Kebangsaan Baling,tiap2 tahun ada saja gathering yang bebudak tue rancang.Ketua projek tentulah Am , Zetty dan Zanna.

Kali ni dapat invitation from fb yang depa nak buat jamuan bukak posa  ni.Diharapkan ramai yang join tapi sikit ja yang mai.Ya la yang selebihnya tue masih di tempat blaja lagi.Tak cuti lagi.

Cadangnya nak makan ayam golek lah.Lai ci kang la tapi tak kesampaian sebab kami tak taw jumlah sebenaq yang pi.So makan KFC  ja la.....Senang cepat dah mudah.


Zetty yang sampai awal sekali ditemani pembantu peribadinya...huhuhuhuhuh....Ketika ini Zetty sedang memberi arahan tentang acara yang akan dijalankan.Ceeewahhhhhhh....
"Kawan2,doa bukak posa nnt akan dibaca oleh Irham yer,seterusnya.Ayaq x pyh beli yea,aku sponsor........"



Kami adalah gegurl yang datang awai okay.......reunion ni semuanya dak cllas aku except cik pink si Queen tue.Dya special case sket sebab dya sweetheart my classmate n my best frend masa kat kmk.Queen kini menyambung pengajian di UTEM. wahai queen,aku sedih la pisah jauh dari ang....kat kmk kita selalu studi sama2,aku suka lepak kat bilik ang lama sbb ang ja xpenah nak halau aku,,,,,,hahahahaha....kita selalu pi outing sama2 semata2 nak cri tudung baru....ang yang selalu kejutkan aku bila aku tetido lam kuliah...pantang ada waktu free,kita gi lepak kat laman santai sambil makan mee goreng hot plate.lepas ni sapa yang nak teman aku dah?????huhuhuuhu



Haaaa,tue dya.tue dya.....Pengurus majlis,Hencek Am......Mungkin pas nie setaon sekali ja jumpak hencik am sebab dya akan terbang jauh ke sarawak........rasanya dya clasmate kami yg studi paling jauh.


Kehadiran kali ni hanya dua orang lelaki saja yer......Yang lagi sowang tue Iz.....Leh jadi pengapit tak??????Heheheehehe



This is my BFF.Lepas SPM kami masing2 terpisah.aku dan nat di kmk manakala Sya di uitm puncak alam.tapi rasanya sambung degree kali ni kami dekat...aku di tanjung malim,Sya di shah alam....Leh kita jalan sama2 nanti yer....


Berselendang dihadapan tue,D.Student first yer di Changlun sama cam Zetty gak.


Sebelum bukak posa.snap dulu.....Masing2 bertukar2 cerita.Topik x lain x bukan sal idop sebagai pelajar u and kenangan zaman high school dulu.Iz nie budak paling pandai la dlm klas dulu.



Nat seorang yang kuat semangat, tabah n ceria.chaiyok2 nat,bg dpt 4 flat lagi k???????


Comeyl lak begamba gn ayam nie.....thanks nat yang byk tlg aku kat matrik dulu.yang selalu offer aku p bilik dya tgk cita korea,selalu ajaq kimia maklumlah aku nie rabun kimia n alwayz help me bila aku mintak dya join Pinkylicious.





My BFF since kiter jejak kaki ke smkb. n yang selalu sabaq gn perangai kita yg ntah pa2 ni......terima kasih banyak2.moga terus sukses k???????

p/s :ishhh,lagi baper ari nak pi u.....packing pon dak lagi.....berdebar2 rasanya.Doakan aku yer