Jul 10, 2011

Berusaha mencapai impian

Assalamualaikum...

Alhamdulillah setelah lama nau kerja mencari duit poket,akhirnya cukup gak duit aku nak beli laptop.Syukur atas rezeki yang KAU berikan ini.

Comey tak????? Aku suka ASUS nie pon lepas tengok roomate aku masa kat KMK dulu beli. Nah skang dah ada,so tak payah fikir dah nak beli pakai duit PTPTN nanti.

Alang-alang dah pi Cetre Square dengan my bro,inilah detiknya meronda sakan.......


my comey lote luvly bro.....Lepas makan pizza kami pi tengok wayang.SEKALI LAGI.Hmmmm best!!!Filem paling best pernah aku tangok kt panggung.Sebelum nie aku nengok Nur Kasih gn Senario ja.

THANKS untuk adikku yang sudi teman kakak Una . Dia lah yang tolong angkat barang,menjaga aku......Sayang Mohamad Lokhman!!!!