Dec 2, 2010

tolong maafkan aku

salam...............
arinie aku sedih sangat.dah puas aku menangis.semalam dah feeling2 luah perasaan ngan roomate.arinie plak wat aku rasa down gila.lam kelas pon xleh fokus tadi.kisah dia bermula bila masuk lab bio pagi tadi.pensyarah marah 3 orang student yang anta repot bio lambat.after koi 4.and aku lah salah seorangnya.pensyarah tue kata law x dia buang lam tong sampah trus,tapi fes time dya bg setengah markah ja.sapa yang anta lewat kena berdiri.dya tnya kenapa anta lambat???????????kawan aku si fetty ni jwb,"saya dah bagi kat husna swoh dia anta..............''.........aku sedih la dya menyalahkan aku seratus percent.
pas tue pensyarah aku tanya aku plak,''kenapa anta lambat??????'' aku cakap la aku anta pas abeh kuliah kol 4.........pas tue pensyarah tanya plak partner aku lagi sowang si mil mil,dya jwb''sama la cam husna..........''
aku terharulah gn mil mil.kawan aku sendiri  fetty salahkan aku,tapi mil mil c lelaki yg xpenah rapat ng aku tanggung kesalahan bersama2.aku tgk c fetty cam bengang ja gn aku.ya aku taw aku yang salah.aku pon dah mintak maaf gn depa.fetty maafkan aku tapi dya kata gn syarat aku kana wat experiment b.aku taw agak susah nak maafkan aku.disebabkan aku markah depa kena potong setengah.aku rasa bersalah sangat.aku mintak maaf gn mil mil tp dya blas,''xpo xyoh mintk maap,awok x saloh.sayo x maroh kat awok..........''ya ALLAH.......dya langsung x marah kat aku.dia sangat baek.tp lg aku rasa bersalah dya ckap xmarah.n then kami wat experiment b dua owg.aku xleh fokus aku maseh sedeyh.sian mil mil kami kna marah sebab aku.masa tgk microscope,aku lupa camna nak guna,then miss kunci pensyarah aku mai kat kami.marah n berleter.''mil mil teach your fren how to use microscope!husna,how long you stay in matrikulasi??????what do you get bio for pspm?????? aku jawab la a......miss kunci jawab,"haaaaah,a????''aku taw mesti dya pelik aku dapat a tapi xreti wat experiment.nak wat gu mana aku mmg down gila rinie...........berkali2 aku mintak maaf kay mil mil,tapi dya masih g,''xpo awok x saloh.............sayo x maroh kat awok,......''aku p jumpak pensyarah tue,mintak maaf kat dya.tapi dya merepek gi kat aku.aku sedeh.......aku swoh dya potong markah aku sowang ja,jgn potong markah kawan2 aku.tapi dya xmau.aku sedih.sedih sangat....aku rasa nak balik umah nak jumpak mak ayah.adik2