Oct 2, 2010

Go Pinkylicious Go!!!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum......

Setelah lebih seminggu kisah ni bawu la aku berkesempatan nak cita.Pada ari Sabtu yang lepas aku dan geng2 Pinkylicious telah serta masuk pertandingan Senamrobik.Peringkat KMK ja.heheheheheh.........Tak sangka plak jadi juara.Kumpulan len pon best gak.Tapi maybe rezeki kami.Sebenarnya tujuan masuk pon saja ja.Ya la dekat nak abeh semester ni,satu markah koko pon tak kutip gi.Terima kasih kawan2 yang bagi kerjasama yang sangat perfect.sian depa ari2 tahan telinga berhadapan ngan aku.Ya la terlebih garang.first time menari depan owg memang ketaq gilarrrrrrrrr.Tapi "think positive,jangan pk menang yang penting enjoy,wat yang terbaik,"Puteri kata.Masa lagu kedua tue kami amek sket step SUPER JUNIOR.Depa terkejut and tepuk tangan.Owhhhhhhhhh,semangat sikit.

Berdebar kami kumpulan no 2



posing pas abeh persembahan.dah buat yg the best!!!!!!!!!!


tahniah2 jadi juara....dapat medal..jadi la

Juara diapit pemenang no2 gn 3....pinkylicious paling gorgeous....huhuhuhu
Kat pentas kecik ni la kami wat persembahan.

gembira seorang juara
 byeeeeeeeeeee~